Yhteistyöperiaatteitamme

Konemaja on raskaiden koneiden kanssa toimijoiden paras kumppani. Autamme ihmisiä ja yrityksiä kohtaamaan tarjoamalla toimialaintensiivisiä palveluita laadukkaasti ja luotettavasti. Tarjoamme tehokkaita ja joustavia henkilöstö-, rekrytointi-, järjestelmäkehitys- ja media-alan ratkaisuja.
Konemaja taustalla toimivilla henkilöillä on vahva toimialaosaaminen ja käytännön kokemusta laite- ja konemyynnistä ja käytännön tekemisestä. Varaosa-, tarvike ja konemyynti ja logistiikka ovat meille vahvoja toimialoja.
Korostamme toiminnassamme jatkuvaa kehittymistä, siksi olemme rakentaneet palvelun osaksi oman koulutusympäristön. Koulutusympäristön avulla voimme kouluttaa työntekijöitä, esimiehiä kuin työnantajia menestymään yhteistyössä.

• Oppiminen on ikuista. Olemme joustavia, oppivaisia ja pyrimme tuomaan aina parhaat käytänteet asiakkaidemme ja kumppaneidemme käyttöön. Haluamme ylittää itsemme ja asiakkaidemme odotukset.
• Menestys rakennetaan yhdessä. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille avainasia, joka ohjaa työtämme. Kun asiakkaamme, rekrytoidut henkilöt ja työntekijämme menestyvät. Tällöin tunnemme onnistuneemme.
• Toimimme vastuullisesti. Vastuullisuus on rakennettu meidän liiketoimintamalliimme, vaadimme tätä myös kumppaneiltamme.
• Verkostoidumme. Verkostoidumme tehokkaasti niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Tiiviit yhteistyöverkostot ovat osa strategiaamme, josta hyötyvät kaikki intressiryhmämme.
• Tarjoa mielekkäitä kokemuksia, jotka ylittävät odotukset, vaikuttavat elämään ja vaikuttavat tulevaisuuden ratkaisuihin.