Suodattimet

Autamme sinua löytämään oikeat, korkealaatuiset suodattimet sekä tuotteet kunnonvalvontaan. Tarjoamme suodattimet koneurakointiin, maatalouteen, metsätalouteen, kuljetukseen ja teollisuuteen.

KONEMAJA tekee tiivistä yhteistyötä Filterteknikin kanssa. Voimme toimittaa Pohjoismaiden suurimmasta varastosta ja valikoimista raskaan kaluston ja teollisuuden suodattimet tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Fleetguard, Mann, Filtration Group, Separ, RMF / Des-Case ja Lekang.

Voit keskittää kaikki suodatinhankinnat turvallisesti Konemajaan, vaikka koneesi koostuvat eri merkeistä tai moottoreista. Löydämme ratkaisut Filterteknikin kanssa, olipa tarpeesi suuri tai pieni. Voimme toimittaa merkittäville toimijoille myös white label-malleja näiden oman brändityöhön ja jatkomyytäväksi heidän asiakkaillensa.

Tarjoamme asiakkaillemme helpon tavan hoitaa suodatintilaukset

LFS suodatinsovellus yksinkertaistaa suodattimien hallinnan. LFS järjestelmässä voidaan etsiä suodattimia tai koneita sekä myös tilata suodattimet.

Fleetguard

Edistyksellinen muotoilu ja korkealaatuiset Fleetguard suodattimet ja jäähdytysnesteet tarjoavat optimaalisen suojan moottoriin. Kaikki Fleetguard-tuotteet on suunniteltu vastaamaan tai ylittämään alkuperäisvaatimuksia (OEM) ja varmistamaan moottoreiden ja muiden järjestelmien maksimaalinen käyttöikä. Kun ostat Fleetguard-suodattimen tai jäähdytysnesteen, sinulle taataan myös markkinoiden paras takuu.

Fleetguard vertailutaulukot

Hae suodatinumerolla