Helppo ostaa

Palvelemme asiakkaitamme myymälän lisäksi puhelimitse, sähköpostilla ja erilaisten tilausjärjestelmien avulla. Voimme antaa esim. suodatinasiakkaillemme tunnukset LFS järjestelmään, jota kautta saat kolmella klikkauksella suodattimet omiin tarpeisiin kotiovelle toimitettuna.

Lisäksi myymälässä voi sopia kanta-asiakkuudesta, jossa voimme pitää pientä käsivarastoa konekorttiasi vastaan. Näin saat mahdollisimman nopeasti tuotteet, kun tarvetta ilmenee.

Suuremmille asiakkaille voimme rakentaa oman mallin, jossa toimitamme säännöllisesti näiden varastoon tarvittavat tuotteet. Voit näin vähentää omassa taseessasi olevaa varastoa meidän hoidettavaksi. Kätevä malli esimerkiksi huoltoliikkeille sekä isojen konemäärien yhtiöille.

Verkkokauppamme palvelee kaikkia asiakkaita ja tulevaisuudessa verkkokauppa antaa mahdollisuuden myös muille, kuin Konemajan toimittajille, avata oma verkkokauppa Konemajan verkkokaupan osaksi.

Voit myös tilata tuotteita yönoutoon. Tee tilaus ajoissa ja pyrimme järjestämään tuotteet niin, että voit ne noutaa myös myymälän kiinni ollessa.

Poikkea myymälässä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin sovitaan sinulle paras yhteistyömuoto.