Sivuston käyttöehdot

Ole hyvä ja lue nämä ehdot ennen kuin vierailette näillä verkkosivuilla. Käydessänne näillä sivuilla hyväksyt samalla alla mainitut ehdot sinua sitoviksi.

Näiden verkkosivujen sisältö on Konemaja Oy:n omaisuutta. Sivujen sisältö; tekstit, piirrokset, diagrammit, valokuvat ja logot, ovat Konemaja Oy:n omaisuutta ja ovat suojattu siten tekijänoikeuslain mukaisesti. Esitetyn materiaalin luvaton kopioiminen tai uudelleen tuottaminen rikkoo tekijänoikeuslakia. Konemaja Oy pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuilla esitettyyn materiaaliin. Käyttäjällä on kuitenkin lupa henkilökohtaiseen käyttöön tallettaa tietokoneelleen tai tulostaa sivuja tai otteita sivuista. Eri dokumentit ja sivujen osat voivat sisältää näiden ehtojen lisäksi sovellettavia erityisiä ehtoja.

Palvelun ja näiden verkkosivujen sisältö toimitetaan “sitoumuksetta ja sellaisenaan”. Konemaja Oy ei anna näille sivuille tai niiden sisällölle takuuta, eikä vastaa esitetyn tiedon oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta. Konemaja Oy:n verkkosivut voivat sisältää päivittämätöntä tietoa. Konemaja Oy pidättää oikeuden päivittää näitä sivuja tai sulkea ne. Konemaja Oy ei vastaa sivuilla oleva aineiston, sen käyttämisen tai muuttamisen aiheuttamista vahingoista, eikä mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuvat näiden palvelujen käyttämisestä, vaikka Konemaja Oy:llä tai sen edustajalla olisi ollut tieto palvelussa olevasta virheestä.

Konemaja Oy ei takaa tämän palvelun jatkuvaa saatavuutta, eikä vastaa millään tavalla niiden sivujen sisällöstä, joihin Konemaja Oy:n verkkosivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehnyt tai julkaissut joku muu kuin Konemaja Oy. Konemaja Oy käyttää sivuja julkaistessaan virussuojausta, mutta Konemaja Oy ei takaa, että palvelu on täysin viruksista vapaa.

Lähettämällä aineistoa Konemaja Oy:lle, esimerkiksi sähköpostitse tai verkkosivujen välityksellä, käyttäjä sitoutuu siihen, että lähetetty aineisto on julkaisukelpoista ja että Konemaja Oy:llä on oikeus julkaista se. Käyttäjä vapauttaa Konemaja Oy:n vastuusta kaikkien niiden vaatimusten osalta, joita kolmannet osapuolet mahdollisesti esittävät Konemaja Oy:lle lähettämän aineiston johdosta. Käyttäjä sitoutuu olemaan esittämättä Konemaja Oy:lle vaatimuksia aineistoon liittyvissä kysymyksissä.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.